Sairaanhoito ja laboratorio- ja kuvantamispalvelut

Sairaanhoito

Ehkäisevän työterveyshuollon lisäksi työnantaja voi ostaa työntekijöilleen sairaanhoitopalveluita tai muita terveydenhuoltopalveluita. Sairaanhoidon järjestämiseen tarjoamme kaksi erilaista vaihtoehtoa:

Yleislääkäritasoinen sairaanhoito

  • sisältää tutkimukset, joita tarvitaan yleislääkäritasoisessa sairaanhoidossa

Yleislääkäritasoinen sairaanhoito erikoislääkärikonsultaatioin

  • sisältää yleislääkäritasoisen sairaanhoidon laajemmalla tutkimuksilla sekä erikoislääkäri konsultaatiokäynnin työterveyslääkärin arvioiman tarpeen mukaan. Erikoislääkärin antama hoito ei kuulu tämän sopimuksen piiriin.

Laboratoriotutkimukset

Työterveyshuollon erilaisiin terveystarkastuksiin ja sairauksien hoitoon voi kuulua erilaisia laboratoriotutkimuksia tarpeen ja harkinnan mukaan.

Laboratoriotutkimuksiin tarvitaan aina työterveyslääkärin tai -hoitajan kirjoittama lähete.

Työterveystalo hankkii laboratoriopalvelut TYKSLAB:lta, jonka toimipisteistä yksi on työterveyshuollon tiloissa Hämeenkadulla. TYKSLAB:n muut näytteenottopisteet ovat työterveyshuollon asiakkaiden käytettävissä.

Laboratorioon on hyvä varata varata aika ennakkoon.

Kuvantamistutkimukset

Työterveyshuollon erilaisiin terveystarkastuksiin ja sairauksien hoitoon voi kuulua erilaisia kuvantamistutkimuksia (röntgen- ja ultraäänitutkimukset) tarpeen ja harkinnan mukaan. Tutkimuksiin tarvitset aina lääkärin lähetteen.